Noordermaten

Steenwijkerland - Blokzijl
Actueel aanbod

€ 63.922,- tot € 131.256,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
281 - 577m2

Over dit project

Voor een actueel overzicht van beschikbare kavels kunt u kijken op de website wonenmetmeerwaarde. nl Derde ontwikkelingsronde van woonwijk Noordermaten in het cultuurhistorische stadje Blokzijl. De vele monumenten, deftige koopmanshuizen en fraai gedecoreerde geveltjes verraden een rijk verleden. Ook nu nog is Blokzijl, mede door de ligging aan het water, een echte hotspot in de regio WaterReijk.

De woonwijk Noordermaten ligt aan de zuidzijde van Blokzijl. Fase 1 en 2 zijn inmiddels afgerond, nu is fase 3 aan de beurt. Deze fase sluit aan bij de woningen die in eerdere fasen al in Noordermaten zijn gebouwd.

In fase 3 worden 62 woningen gerealiseerd. Het gaat om 20 rijtjeswoningen, 32 twee-onder-een-kapwoningen en 10 vrijstaande woningen. De gemeente geeft de kavels uit.

Op dit moment zijn er aan de Burgemeester ten Cateweg, Burgemeester Nilandtweg en Zuiderpolderweg een aantal kavels beschikbaar, geschikt voor vrijstaande of twee-onder-een-kapwoningen. Aan de Burgemeester van Ommerenweg is een kavel beschikbaar voor een vrijstaande woning

Voor Noordermaten geldt een beeldkwaliteitplan. Dit houdt in, dat bij de beoordeling van de woningen niet alleen gekeken wordt naar de individuele woning, maar ook naar de relatie met omliggende woningen en de openbare ruimte.
Nieuw te bouwen woningen moeten o.a. aardekleurige stenen en rode dakpannen hebben. Ook moet bij de kavels die aan het openbaar groen grenzen, de erfafscheiding aansluiten op het ontwerp van de woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noordermaten
Koopwoningen
62
Prijs
€ 63.922,- tot € 131.256,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Steenwijkerland.

Aanmelden