Watervillaparck Giethoorn

Steenwijkerland - Giethoorn
Actueel aanbod

€ 579.000,- tot € 625.000,-

Over dit project

WATERVILLAPARCK GIETHOORN

Het Venetië van het Noorden
Een bijzonder project in het Venetië van het Noorden, dat is Watervillaparck Giethoorn . In dit authentieke waterdorp ontwikkelt en bouwt Van Wijnen Recreatiebouw 18 rietgedekte, exclusieve recreatievilla’s. Luxe villa’s die alles bieden wat het leven mooi maakt.

Qua look en feel sluiten de recreatievilla’s op Watervillaparck Giethoorn naadloos aan bij de traditionele architectuur van het dorp. En toch zijn ze helemaal van nu en toekomstbestendig, zowel in ontwerp als uitstraling. We bouwen de villa’s op ‘schiereilandjes "huuspollen", net zoals de bestaande woningen in Giethoorn. En we situeren de recreatievilla’s zo van elkaar dat je straks geniet van ultieme privacy.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watervillaparck Giethoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 579.000,- tot € 625.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Steenwijkerland.

Aanmelden