Watervillaparck Giethoorn

Steenwijkerland - Giethoorn
Actueel aanbod

€ 579.000,- tot € 625.000,-

Over dit project

Het Venetië van het Noorden
Een bijzonder project in het Venetië van het Noorden, dat is Watervillaparck Giethoorn. In dit authentieke waterdorp ontwikkelt en bouwt Van Wijnen Recreatiebouw 18 rietgedekte, exclusieve 6-persoons recreatievilla’s in 2 types. Luxe villa’s die alles bieden wat het leven mooi maakt.

Qua look en feel sluiten de recreatievilla’s op Watervillaparck Giethoorn naadloos aan bij de traditionele architectuur van het dorp. En toch zijn ze helemaal van nu en toekomstbestendig, zowel in ontwerp als uitstraling. We bouwen de villa’s op ‘schiereilandjes': huuspollen. Net zoals de bestaande woningen in Giethoorn. We situeren de recreatievilla’s zo van elkaar dat je straks geniet van optimale rust en ultieme privacy. In en om je recreatievilla kan dat bij uitstek. De recreatievilla's worden voorzien van een stijlvol, sfeervol en luxe interieur. Daarnaast is er rekening mee gehouden om je auto makkelijk te parkeren. Om de sfeer van een echt waterlintdorp te behouden, is er gekozen voor een mooi in het landschap geïntegreerde verzamelparkeerplaats van twee parkeerruimtes per villa. Per villa heeft één parkeerplek een elektrische laadpaal.

Via de kanalen en grachten vaar je bovendien direct het fraaie en rustgevende natuurgebied Weerribben Wieden in. Een schitterend, waterrijk natuurgebied vol bijzondere flora en fauna. Zin in een terrasje en een goed glas? Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo naar het levendige dorpshart van Giethoorn. Dit sfeervolle dorp zal je zeker verrassen.

Wat Watervillaparck Giethoorn zo bijzonder maakt?
- Ruim opgezet park in een prachtige omgeving
- Met eigen aanlegsteiger voor een sloep
- Karakteristieke uitstraling passend bij de Giethoornse omgeving
- Sfeervolle, toeristische locatie
- Onderhoudsarm, duurzaam, energiezuinig, comfortabel en luxe
- Aantrekkelijk rendement
- Eigen gebruik mogelijkheden

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watervillaparck Giethoorn
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 579.000,- tot € 625.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Steenwijkerland.

Aanmelden