Rietweelde in Scheerwolde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Steenwijkerland - Scheerwolde
Toekomstig aanbod

€ 500.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1000 m2

Over dit project

RIETWEELDE - Wonen tussen Weerribben en De Wieden

30 vrijstaande woningen
Op een prachtige locatie in Scheerwolde, in de kop van Overijssel, worden 30 vrijstaande woningen gebouwd op zeer ruime kavels aan vaarwater. Hou je van rust, ruimte en wonen in de ongerepte natuur tussen Weerribben en Wieden? Of het schitterende schouwspel dat licht, lucht en water hier vrijwel dagelijks een hoofdrol speelt? Dan woon je in Rietweelde straks helemaal in je element.

Vrijheid aan het water
Even buiten het dorp Scheerwolde woon je in Rietweelde heerlijk vrij op je eigen kavel. Je hebt een eigen insteekhaven, die je deelt met je buren. Hier kun je zo met je boot het water op naar de Weerribben of de Wieden. Vanuit je woning geniet je van adembenemende vergezichten en de schitterende contouren die door het waterrijke landschap worden gevormd.

Volop in ontwikkeling
Rietweelde is een project dat op dit moment in ontwikkeling is. Hier realiseren we ruime vrijstaande woningen aan het water van het Steenwijkerdiep die zowel geschikt zijn voor gezinnen met kinderen als voor empty-nesters die willen genieten van rust, ruimte, vrijheid en het luxe wooncomfort dat Rietweelde te bieden heeft. De verkoop van de woningen start rond de zomer van 2019.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rietweelde in Scheerwolde
Koopwoningen
30
Prijs
€ 500.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Busstation, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Steenwijkerland.

Aanmelden